Hulp in Lansingerland

Hulp In Lansingerland is een samenwerking van de hulporganisaties DoorDeWijks, Hulp in je buurt en SuperBuren.com en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Lansingerland. Op Hulp in Lansingerland kunnen inwoners van Lansingerland en (zorg)verwijzers terecht om te zien op welke wijze een hulpvraag het beste kan worden ingevuld. Immers, iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Wel of geen betaalde hulp, wel of geen persoonlijke bemiddeling. Heb je gevonden waar je met jouw vraag het beste terecht kunt, dan kun je de hulpvraag direct plaatsen of contact opnemen met een van de hulporganisaties.

Je kunt bij de aangesloten hulporganisaties terecht voor onder meer:

  • Klussen in en om het huis
  • Huishoudelijke hulp
  • Hulp bij tuinieren
  • Computerhulp

De aangesloten organisaties zijn:

SuperBuren.com
Met SuperBuren.com vind je een betrouwbare hulp uit je eigen buurt. Je plaats geheel gratis een klus en onze SuperBuren kunnen daarop reageren. Alle SuperBuren zijn ID-gecheckt, waardoor je altijd weet wie je in huis haalt. Daarnaast betaal je achteraf en pas als jij tevreden bent.

Hulp in je Buurt
Op hulpinjebuurt.nl kun je zelf digitaal vraag en aanbod aan elkaar koppelen; een marktplaats voor onderlinge vrijwillige hulp voor elkaar. Je regelt het zelf en kiest zelf aan wie hulp wilt bieden of van wie je hulp wilt krijgen.

DoorDeWijks
DoorDeWijks.nl staat voor betaalbare hulp binnen de wijk. Dit biedt werkgelegenheid voor de ‘doordewijker’ en betaalbare hulp aan degene die wat ondersteuning of gezelschap kan gebruiken.

Lees meer op www.hulpinlansingerland.nl

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Bezoekadres Bergschenhoek
Postadres Platform Superburen
Orteliusdreef 94
2661RM Bergschenhoek
Website www.hulpinlansingerland.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door